AMY LEE Going To California

Anant a Califòrnia (Led Zeppelin)

Vaig passar els dies amb una dona poc amable Va fumar les meves coses i vaig beure tot el meu vi. Vaig decidir-me a començar de nou. Anar a Califòrnia amb un dolor al cor Algú em va dir que hi havia una noia allà amb amor als ulls i flors en ella pèls Vaig aprofitar-me en un avió de gran reacció Mai no els deixessin dir que són tots iguals. El mar era vermell i el cel gris. Em vaig preguntar com podria demà seguir avui les muntanyes i els canyons van començar a tremolar i tremolar. del sol va començar a despertar Sembla que la ira dels déus va rebre un cop de puny al nas i va començar a fluir. Crec que podria estar enfonsant-me. Tirar-me una línia si hi arribo a temps et trobaré allà on el camí Corre dret i alt Per trobar una reina sense rei Diuen que toca la guitarra i plora i canta la la la la Cavalca una euga blanca seguint els passos de l’alba Intentant trobar una dona que mai, mai, mai ha nascut Dempeus en un turó a la meva muntanya de somnis Dir-me a mi mateix no és tan dur, dur, dur com jo sembla

AMY LEE Anant a Califòrnia Publicacions relacionades

Afegeix a les meves llistes de reproducció

Encara no tens compte? Registre

Cindy Mart
autor: Cindy Mart